Get Adobe Flash player

DTM TAG – løsninger og sparring

 

DTM TAG leverer alle typer tagmembraner, grønne tage, værktøj og tilbehør til den professionelle tagdækker. Tagmaterialer til såvel mindre som helt store tagentrepriser håndteres professionelt med fokus på kvalitet, service og levering til tiden.

DTM TAG har Danmarks bedste garanti på tagmaterialer samt tilbehør i op til 15 år!

DTM TAG vil være DIN sparringspartner og totalleverandør med egen import fra førende europæiske producenter og en kompakt organisation for at sikre, at vi er yderst konkurrencedygtige.

DTM TAG beskæftiger sig udelukkende med materialesalg og overlader udførelsen af tagdækningen til ”de professionelle eksperter” - vores kunder. Hos os støtter du ikke konkurrenten! 

DTM TAG’s firmadomicil i Kolding Nord – tæt på motorvej og logistikcentre – sikrer hurtig og præcis levering eller selvafhentning af varer – 24/7!

DTM TAG er en ung virksomhed med mange års brancheerfaring. DTM TAG er stiftet af Michael E. Olsen. Michael startede i branchen i 1998 med salg af tagentrepriser og har siden 2005 udelukkende beskæftiget sig med materialesalg til tagdækkere. Hans store viden og erfaring om tagentrepriser og tagmaterialer er derfor grundlaget for virksomhedens fremtid.

Kontakt Michael på telefon: 6086 0599 eller e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 24/7!

IMG 2047